AnaSayfa / Genel / Kahve falında at ve araba görmek

Kahve falında at ve araba görmek

Kahve falında at ve araba görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Kahve falında at ve araba gördüyseniz:

  • Karamsarlığa eğilimlisiniz.

Kahve falında at arabasını kullanmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında at ve arabasını görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at arabasıyla uçmak şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında atlı araba sürmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işarettir.

Kahve falında at ve araba görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at arabasıyla gezmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında oyuncak at arabası görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı alamet eder.

Kahve falında at arabasından kaçmak inancının eksileceğine, kötü gidişe dur denileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir