AnaSayfa / Genel / Kahve falında at arabasıyla gezmek

Kahve falında at arabasıyla gezmek

Kahve falında at arabasıyla gezmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işaret eder.

Kahve falında at arabasıyla gezmek gördüyseniz:

  • Kendinize düşünmek için zaman ayırın.

Kahve falında at arabasıyla gezmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında atın üstünde gezmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında at gezdirmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz atla gezmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atı gezdirmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda atla gezmek sorunlarının ortadan kalkacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında atla gezmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba alıp gezmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir