AnaSayfa / Genel / Kahve falında at ve arabasını görmek

Kahve falında at ve arabasını görmek

Kahve falında at ve arabasını görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, geçim derdine düşeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına rivayet eder.

Kahve falında at ve arabasını gördüyseniz:

  • Bakış açınızı anlamayan kişilere bazı şeyleri açıklamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında arabayla takla attığını görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işaret eder.

Kahve falında at ve araba görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına işaret eder.

Kahve falında at arabasına bindiğini görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında araba at görmek sorunların ortadan kalkacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atlı araba görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan at arabası görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında at arabasından inmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında at arabası görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir