AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üzerinde birini görmek

Kahve falında at üzerinde birini görmek

Kahve falında at üzerinde birini görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at üzerinde birini gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek veya işlerinize karışabilecek kişilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında at pişirmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde siyah at görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, kurtuluşu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında şahlanan beyaz at görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü at görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini atın üstünde görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında at tarafından kovalandığını görmek zamanının boşa gideceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan at görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında atış poligonu görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir