AnaSayfa / Genel / Kahve falında at pişirmek

Kahve falında at pişirmek

Kahve falında at pişirmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, bazı engellerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında at pişirmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin.

Kahve falında at eti pişirmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında at pişirmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaşamının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yumurta pişirdiğini görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında dana eti pişirmek kısa sürede başarısının artacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara kazanda yemek pişirmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk eti pişirip yemek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında pirinç pilavı pişirdiğini görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında havuç pişirmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir