AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahlanan beyaz at görmek

Kahve falında şahlanan beyaz at görmek

Kahve falında şahlanan beyaz at görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında şahlanan beyaz at gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında enerji tutumunuzla yeni projeler üretmek size çok büyük keyif verecek.

Kahve falında şahlanan beyaz at görmek düşmanlarını alt edeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şaha kalkmış at görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şahlanan at görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atın şaha kalktığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, konuşmaz olacağına yorulur.

Kahve falında atın şahlanması görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında şahlanmış at görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atın şahlanmasını görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, aksiliklerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında atın şahlandığını görmek işinde itibar edineceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir