AnaSayfa / Genel / Kahve falında oduna gitmek

Kahve falında oduna gitmek

Kahve falında oduna gitmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kötü yola sapmayacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oduna gitmek gördüyseniz:

  • Hoş eşyalar alabilirsiniz.

Kahve falında odun almaya gitmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oduna gitmek fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin odun kestiğini görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak kendisini işine vereceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına delalettir.

Kahve falında odun söndürmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında odun bölmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odunlarla ateş yakmak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odun saklamak yardımın alınacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir