AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin odun kestiğini görmek

Kahve falında birinin odun kestiğini görmek

Kahve falında birinin odun kestiğini görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin odun kestiğini gördüyseniz:

  • Zamanlamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında birinin odun kestiğini görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşege odun yüklemek parasına da para ekleyeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucakta odun taşımak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odun yüklü kamyon görmek farklı şeyler deneyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında motorla odun kesmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında odunluk temizlemek büyük başarıya ulaşılacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odun satın almak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında odun parçası yemek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir