AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun istemek

Kahve falında odun istemek

Kahve falında odun istemek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, kazancını çoğaltacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odun istemek gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmayıp, boşa zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında odun istemek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize tabir olunur.

Kahve falında odun kesmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan odun almak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyılmış odun görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına inanılır.

Kahve falında sobanın içinde odun görmek iflas edeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ateş ve odun görmek durumunuzun iyileşeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında odun sökmek eskisinden de iyi olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında odun közü görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir