AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan odun almak

Kahve falında mezarlıktan odun almak

Kahve falında mezarlıktan odun almak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan odun almak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletebilir, belli davranış biçimlerinizin üzerinden geçebilirsiniz.

Kahve falında mezarlıktan odun almak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kurulu düzeninin olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıktan odun toplamak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, ticarette zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta odun toplamak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında odun ve soba görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda odun görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında kucakta odun taşımak işlerin çok iyiye gideceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odunların yandığını görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında odun ve kömür görmek akıl vereceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir