AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini karanlık odada görmek

Kahve falında kendini karanlık odada görmek

Kahve falında kendini karanlık odada görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini karanlık odada gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında karanlık odada kalmak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık odada ağlamak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık odada namaz kılmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, eğer işsizse iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir odaya girmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık odaya kapatılmak huzurunun eski haline döneceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık odaya girmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında karanlık odada yatmak şansının hep açık olacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında odayı karanlık görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir