AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık odada oturmak

Kahve falında karanlık odada oturmak

Kahve falında karanlık odada oturmak çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, borçlarının biteceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık odada oturmak gördüyseniz:

  • Çok yoruldunuz ya da hırpalandınız, biraz da eğlenceye veya sanatsal aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında karanlık odada oturmak çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık odadan çıkmak uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık odada uyumak kariyer edineceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini karanlık odada görmek gönül kapılarını açacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık odaya kapatılmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık odada yatmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık odada ağlamak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık odaya girmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir