AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık odada kalmak

Kahve falında karanlık odada kalmak

Kahve falında karanlık odada kalmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kazançlı işler yapacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında karanlık odada kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hızlı öngörülerde bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında karanlık odada kalmak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık odadan çıkmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık odaya kapatılmak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık odada namaz kılmak yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık bir odaya girmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kişinin şansının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık odada ağlamak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odayı karanlık görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık odaya girmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir