AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba kurmak

Kahve falında soba kurmak

Kahve falında soba kurmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulur.

Kahve falında soba kurmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırstları anında değerlendirin.

Kahve falında evde soba kurmak iflasın eşiğine geleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kömür sobası kurmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soba borusu kurmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına inanılır.

Kahve falında soba kurmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında eve soba kurmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında odaya soba kurmak falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, hayatının da kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında aile kurmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında banka kurmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir