AnaSayfa / Genel / Kahve falında odalardan geçmek

Kahve falında odalardan geçmek

Kahve falında odalardan geçmek imkânlarının da genişleyeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında odalardan geçmek gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Kahve falında odadan odaya geçmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında odalardan geçmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir odadan diğer odaya geçmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir köprüden geçmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dereden arabayla geçmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dağdan geçmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında devenin altından geçmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına tabir olunur.

Kahve falında gümrük kapısından geçmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir