AnaSayfa / Genel / Kahve falında odadan dışarı çıkmak

Kahve falında odadan dışarı çıkmak

Kahve falında odadan dışarı çıkmak böylece çok büyük başarılar kazanacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında odadan dışarı çıkmak gördüyseniz:

  • Bir süre için zamanınızı özel işlerinize ayırabilirsiniz.

Kahve falında odadan dışarı çıkmak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında çorapla dışarı çıkmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereden dışarı çıkmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısız dışarı çıkmak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında pijamayla dışarı çıkmak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında başı açık dışarı çıkmak böyle işlere kalkışacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalettir.

Kahve falında camdan dışarı çıkmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir