AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorapla dışarı çıkmak

Kahve falında çorapla dışarı çıkmak

Kahve falında çorapla dışarı çıkmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, huzura erileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında çorapla dışarı çıkmak gördüyseniz:

  • Yedek bir plana ihtiyacınız var.

Kahve falında çorapla dışarı çıkmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta dışarı çıkmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabısız dışarı çıkmak psikolojik olarak toparlanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında evden dışarı çıkmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıdan dışarı çıkmak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında dışarıya çıkmak şansının bir türlü dönmeyeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan dışarı çıkmak makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışarı çıkmak neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir