AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı açık dışarı çıkmak

Kahve falında başı açık dışarı çıkmak

Kahve falında başı açık dışarı çıkmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, kısmetlerin azalacağına, sıkıntıların biteceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında başı açık dışarı çıkmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri, haberleri ya da aklınıza gelen fikirleri doğru değerlendirmeniz durumunda fayda sağlayabilirsiniz.

Kahve falında başı açık dışarı çıkmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında camdan dışarı çıkmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odadan dışarı çıkmak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorapla dışarı çıkmak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıdan dışarı çıkmak sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarı çıkmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtüsüz dışarı çıkmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında evden dışarı çıkmak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir