AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda süpürmek

Kahve falında oda süpürmek

Kahve falında oda süpürmek nimet ve berekete ereceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, doyasıya sefasını süreceğine alamet eder.

Kahve falında oda süpürmek gördüyseniz:

  • Hertür aksilik olabilir.

Kahve falında bir odayı süpürmek küskünlük yaşanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalettir.

Kahve falında odayı süpürmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oda süpürmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar süpürmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat süpürmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında fırın süpürmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında evde toz süpürmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir