AnaSayfa / Genel / Kahve falında odayı süpürmek

Kahve falında odayı süpürmek

Kahve falında odayı süpürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında odayı süpürmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili konuların isteklerinizin gerçekleşmesini engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında odayı süpürmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir odayı süpürmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, başarıları ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oda süpürmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini süpürdüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeyi süpürmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına inanılır.

Kahve falında komşunun evini süpürmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında su süpürmek kiracı olmaktan kurtulacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle ev süpürmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir