AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda içinde klozet görmek

Kahve falında oda içinde klozet görmek

Kahve falında oda içinde klozet görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında oda içinde klozet gördüyseniz:

  • Zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında oda içinde klozet görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında odada klozet görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde klozet görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına alamet eder.

Kahve falında klozet içinde balık görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine delalettir.

Kahve falında mutfakta klozet görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında klozete büyük abdest yapmak ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında klozette kan görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına delalet eder.

Kahve falında klozete elini sokmak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir