AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta klozet görmek

Kahve falında mutfakta klozet görmek

Kahve falında mutfakta klozet görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, makam ve rütbe edineceğine, sevdiklerini de koruyacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına delalet eder.

Kahve falında mutfakta klozet gördüyseniz:

  • Bazı konuları kolay şekilde dile getirebilir veya kolayca halledebilirsiniz.

Kahve falında mutfakta klozet görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yarasını saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında klozette oturmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında klozet taşı görmek yaptığı işte sivrileceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında klozete büyük tuvaletini yapmak çok karlı yatırımlar yapacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında klozette kaka görmek keyfin bozulacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına işaret eder.

Kahve falında dolu klozet görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında klozet tuvalet görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında klozet dolusu kaka görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir