AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozet içinde balık görmek

Kahve falında klozet içinde balık görmek

Kahve falında klozet içinde balık görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında klozet içinde balık gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili düzenlemeler veya gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında klozet içinde balık görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde klozet görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında oda içinde klozet görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında klozette balık görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında klozete kaka yapmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında klozette tuvaletini yapmak çok üzüleceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine yorulur.

Kahve falında klozet görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işaret eder.

Kahve falında klozet fırçası görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir