AnaSayfa / Genel / Kahve falında odada klozet görmek

Kahve falında odada klozet görmek

Kahve falında odada klozet görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında odada klozet gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizde sıkıntılı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında odada klozet görmek sağlıklı bir kişi olmaya, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet eder.

Kahve falında oda içinde klozet görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında su dolu klozet görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında klozete kaka yapmak elindekileri de alıp götüreceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşan klozet görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında klozet tuvalet görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında klozete düşmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında taşmış klozet görmek büyük borçlar alınacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir