AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda döşemek

Kahve falında oda döşemek

Kahve falında oda döşemek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında oda döşemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir kişiye ilgi göstermeniz ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında oda döşemek eşine değerli hediyeler alacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi döşemek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına inanılır.

Kahve falında yere taş döşemek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz fayans döşemek mal kaybına uğrayacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı döşemek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve taş döşemek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında yer döşemek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve parke döşemek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir