AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi döşemek

Kahve falında evi döşemek

Kahve falında evi döşemek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kısmetin açılacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Kahve falında evi döşemek gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha çok dinlemenizde fayda var.

Kahve falında eve taş döşemek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev döşemek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine alamet eder.

Kahve falında evi döşemek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında eve halı döşemek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve tahta döşemek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni ev döşemek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında eve parke döşemek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, varlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve fayans döşemek keyfinin ve moralinin kaçacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir