AnaSayfa / Genel / Kahve falında ocağın açık olduğunu görmek

Kahve falında ocağın açık olduğunu görmek

Kahve falında ocağın açık olduğunu görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ocağın açık olduğunu gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Kahve falında ocağı açık bırakmak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ocağın açık olduğunu görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ocağı açık unutmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında açık ocak görmek getirisi çok olan işler yapacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına delalet eder.

Kahve falında dörtlü ocak görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ocağı kapatmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, maddi imkânlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ocakta köz görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalet eder.

Kahve falında yanan ocak görmek herkesin şaşırtılacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir