AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan ocak görmek

Kahve falında yanan ocak görmek

Kahve falında yanan ocak görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, şükredeceğine delalettir.

Kahve falında yanan ocak gördüyseniz:

  • Yanlız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Kahve falında yanan ocak görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ocakta yanan ateş görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında mermer ocağı görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına işaret eder.

Kahve falında ocakta pişen yemek görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde ocak görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ocakta yemek unutmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına inanılır.

Kahve falında ocak silmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında set üstü ocak görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir