AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz nur görmek

Kahve falında beyaz nur görmek

Kahve falında beyaz nur görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok sayıda borca gireceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz nur gördüyseniz:

  • Beraber hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında beyaz nur görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına işaret eder.

Kahve falında nur topu gibi bebek görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına işarettir.

Kahve falında nurlu dede görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nur ışık görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten nur indiğini görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde nur görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nur topu gibi erkek bebek görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işarettir.

Kahve falında nur yağdığını görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir