AnaSayfa / Genel / Kahve falında nur dağı görmek

Kahve falında nur dağı görmek

Kahve falında nur dağı görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, elinin dara düşmeyeceğine, her geçen gün başarıların artacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında nur dağı gördüyseniz:

  • Çok fazla seçenek sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında nur dağına çıkmak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında nur dağı görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işarettir.

Kahve falında nur dağını görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cebeli nur dağını görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında nur cemaatini görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında nurlu dede görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, rakiplerinin üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında nur yüzlü kadın görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir