AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebeli nur dağını görmek

Kahve falında cebeli nur dağını görmek

Kahve falında cebeli nur dağını görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında cebeli nur dağını gördüyseniz:

  • Harcamaları arttırmadan yapabileceğiniz ne varsa yapabilirsiniz.

Kahve falında cebeli nur dağını görmek onlar tarafından yüceltileceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında cebelitarık boğazını görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nur dağına çıkmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında nur dağı görmek şifa bulacağına, amacına ulaşabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nur dağını görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında nur yağdığını görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde nur görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında nur topu gibi bebek görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir