AnaSayfa / Genel / Kahve falında nur dağını görmek

Kahve falında nur dağını görmek

Kahve falında nur dağını görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nur dağını gördüyseniz:

  • Belli durumların yararınıza çalışmasını sağlayıp sağlayamayacağınız veya yararına çalışmasını sağlayacak yollar bulup bulamayacağınız konusu kafanızı meşgul edebilir.

Kahve falında nur dağı görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında cebeli nur dağını görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına alamet eder.

Kahve falında nur dağını görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nur dağına çıkmak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında nur yüzlü insan görmek mutsuz ve üzgün olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında nur indiğini görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına tabir olunur.

Kahve falında nur aydınlık görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nurlandığını görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir