AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav nohut görmek

Kahve falında pilav nohut görmek

Kahve falında pilav nohut görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav nohut gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret ederek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında nohutlu bulgur pilavı görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Kahve falında etli nohutlu pilav görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pilav üstü nohut yemek malının da eksilmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında pilav ve nohut görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında pilav nohut yemek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nohutlu pilavı görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında nohutlu pilav pişirmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, ilerleyemeyeceğine işarettir.

Kahve falında nohutlu pilav yemek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir