AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav üstü nohut görmek

Kahve falında pilav üstü nohut görmek

Kahve falında pilav üstü nohut görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, elinin dara düşmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine delalet eder.

Kahve falında pilav üstü nohut gördüyseniz:

  • Konuklarınızı evinizde ağırlamanız maddi açıdan dışarıda ağırlamanızdan daha ekonomik olabilir.

Kahve falında pilav üstü nohut yemek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pilav üstü nohut görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pilav nohut yemek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında etli nohutlu pilav görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında nohutlu pilavı görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında nohutlu pilav pişirmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nohutlu pilav görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nohut pilav yemek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir