AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohutlu pilav yemek

Kahve falında nohutlu pilav yemek

Kahve falında nohutlu pilav yemek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında nohutlu pilav yemek gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Kahve falında pilav nohut yemek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pilav üstü nohut yemek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına alamet eder.

Kahve falında pilavlı nohut yemek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine alamet eder.

Kahve falında nohut pilav yemek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nohutlu pilav yemek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pilav ve nohut yemek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında nohutlu pilavı görmek aydınlık bir döneme girileceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına delalettir.

Kahve falında nohut ve pilav görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir