AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut ve pilav görmek

Kahve falında nohut ve pilav görmek

Kahve falında nohut ve pilav görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında nohut ve pilav gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Kahve falında pilav ve nohut yemek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nohutlu pilav yediğini görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında pilav üstü nohut görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında nohutlu pilav yemek kendisini kurtuluşa götüreceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilavlı nohut yemek bir anda atılıma geçeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında nohutlu pilav dağıtmak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pilav nohut görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında nohutlu bulgur pilavı görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, güzel günlerinin geride kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir