AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohutlu yemek yemek

Kahve falında nohutlu yemek yemek

Kahve falında nohutlu yemek yemek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına delalettir.

Kahve falında nohutlu yemek yemek gördüyseniz:

  • Duygusal veya inatçı tavırları ertelemekte fayda var.

Kahve falında pilav üstü nohut yemek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına işarettir.

Kahve falında nohut yemek görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında nohutlu yemek görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz nohut yemek işlerden hayır gelmeyeceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında nohutlu et yemek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında kavrulmuş nohut yemek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, adını işiyle duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında nohut çorbası yemek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında yemeklik nohut görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir