AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu mercimek görmek

Kahve falında turuncu mercimek görmek

Kahve falında turuncu mercimek görmek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, maddi açıdan nefes alınacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında turuncu mercimek gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin veya kararsızlığın yapabileceklerinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında turuncu mercimek görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu mercimek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ mercimek görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı mercimek köftesi görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercimek pilavı görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, aynı karşılığı alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya mercimek ekmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir