AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olmak nöbet tutmak

Kahve falında asker olmak nöbet tutmak

Kahve falında asker olmak nöbet tutmak atılacak adımların boşa çıkacağına, de elinin bollaşacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, büyük bir ihanete uğranacağına delalet eder.

Kahve falında asker olmak nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Finansal veya işinizle ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir veya belirsizlik rahatsız edici olabilir.

Kahve falında asker olmak ve nöbet tutmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına işarettir.

Kahve falında askerde nöbet tutmak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında asker olmak nöbet tutmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında asker olup nöbet tutmak ferah bir eve geçileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında asker nöbet tutmak yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında nöbetçi asker görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında asker nöbeti görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında nöbette uyuyan asker görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir