AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz için niyet etmek

Kahve falında namaz için niyet etmek

Kahve falında namaz için niyet etmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zor zamanlar yaşayacağına, para sahibi olacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında namaz için niyet etmek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında namaz kılmaya niyet etmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaza yanlış niyet etmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında namaz için niyet etmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına rivayet eder.

Kahve falında namaza niyet etmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalettir.

Kahve falında cuma namazına niyet etmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılmaya niyetlenmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında namaza niyetlenmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, alım gücünde yükselme olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdeste niyetlenmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir