AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlıyken hamile olduğunu görmek

Kahve falında nişanlıyken hamile olduğunu görmek

Kahve falında nişanlıyken hamile olduğunu görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, attığı her adımı düşüneceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlıyken hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Kahve falında nişanlıyken hamile olduğunu görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında nişanlını hamile görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlının hamile olduğunu görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına yorulur.

Kahve falında nişanlı kızı hamile görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında nişanlıyı hamile görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlısını hamile görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında nişanlı birini hamile görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle nişanlanmak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir