AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlıyı hamile görmek

Kahve falında nişanlıyı hamile görmek

Kahve falında nişanlıyı hamile görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında nişanlıyı hamile gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar oluşabilir.

Kahve falında nişanlısını hamile görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlı birini hamile görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yapılan planların alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlı kızı hamile görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlıyı hamile görmek önemli atılımlar yapacağına, onların bir adım önüne geçeceğine yorulur.

Kahve falında nişanlının hamile olduğunu görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlını hamile görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlıyken hamile olduğunu görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret eder.

Kahve falında akraba nişanı görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir