AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlının hamile olduğunu görmek

Kahve falında nişanlının hamile olduğunu görmek

Kahve falında nişanlının hamile olduğunu görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar bazı konularda yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında nişanlını hamile görmek halinin iyi olduğuna, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlı birini hamile görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlı kızı hamile görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlının hamile olduğunu görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlıyı hamile görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlıyken hamile olduğunu görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında nişanlısını hamile görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, maddi yükünün artacağına delalettir.

Kahve falında nişanı bozmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir