AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısını hamile görmek

Kahve falında nişanlısını hamile görmek

Kahve falında nişanlısını hamile görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlısını hamile gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplayabilecek zamanınız olacak.

Kahve falında nişanlını hamile görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlıyı hamile görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında nişanlıyken hamile olduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında nişanlının hamile olduğunu görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine yorulur.

Kahve falında nişanlı kızı hamile görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlı birini hamile görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlısını hamile görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine alamet eder.

Kahve falında nişan yüzük taktığını görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir