AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle nişanlanmak

Kahve falında birisiyle nişanlanmak

Kahve falında birisiyle nişanlanmak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında birisiyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Para sorunlarınız olabilir.

Kahve falında eski nişanlının evlendiğini görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlan atmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ünlü birisiyle nişanlanmak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünü kaybetmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini nişanlanmış görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık biriyle nişanlanmak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişan davetiyesi almak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlınla birlikte olmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir