AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısını öpmek

Kahve falında nişanlısını öpmek

Kahve falında nişanlısını öpmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine işaret eder.

Kahve falında nişanlısını öpmek gördüyseniz:

  • Başkalarını ilgilendiren bir konuda karar verme durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında nişanlını öpmek sorunlarını bitireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine işarettir.

Kahve falında nişanda el öpmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, dileklerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlıyı öpmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlanıp el öpmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlısını öpmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlı birini öpmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın nişan yüzük takmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle nişanlandığını görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir