AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanda el öpmek

Kahve falında nişanda el öpmek

Kahve falında nişanda el öpmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine alamet eder.

Kahve falında nişanda el öpmek gördüyseniz:

  • Diğerleri sağduyudan uzak tavırlarıyla size ters hareketler içinde olabilirler.

Kahve falında nişanda el öpmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında nişanlanıp el öpmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlını öpmek istediği arabaya bineceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında nişanlısını öpmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlı birini öpmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlıyı öpmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, beden sağlığının zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında birinin elinde nişan yüzüğü görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işaret eder.

Kahve falında nişanlınla el ele tutuşmak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir