AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlını öpmek

Kahve falında nişanlını öpmek

Kahve falında nişanlını öpmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, kazancın günden güne artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına yorulur.

Kahve falında nişanlını öpmek gördüyseniz:

  • Emlakla ilgili veya evinizi ilgilendiren diğer konulara daha fazla vakit ayırmalısınız.

Kahve falında nişanlını öpmek yatırımlarının kar getireceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanda el öpmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, huzur ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlanıp el öpmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında nişanlı birini öpmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına inanılır.

Kahve falında nişanlısını öpmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kısmetin kapanacağına yorulur.

Kahve falında nişanlıyı öpmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında zorla nişanlanmak lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına yorulur.

Kahve falında nişanlan görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir