AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısını başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında nişanlısını başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında nişanlısını başkasıyla evlendiğini görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlısını başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmanız veya tarafsız taklidi yapmanız daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında eski nişanlınla evlendiğini görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlıyla evlenmek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet eder.

Kahve falında nişanlısıyla evlenmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine yorulur.

Kahve falında nişanlanmak evlenmek yolunda devam edeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlanıp evlenmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında nişanlısının başkasıyla evlendiğini görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlı birinin evlendiğini görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir