AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski nişanlınla evlendiğini görmek

Kahve falında eski nişanlınla evlendiğini görmek

Kahve falında eski nişanlınla evlendiğini görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, şansın yüzüne güleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski nişanlınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Herkes neyi niye söylediğinin veya yaptığının farkında olabilir ya da kendi düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrar edebilirler.

Kahve falında eski nişanlınla evlendiğini görmek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında eski nişanlının evlendiğini görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında eski nişanlıyla evlenmek yeni işler peşinde koşulacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında nişanlanıp evlenmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlı birinin evlendiğini görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlısının başkasıyla evlendiğini görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, düzenli bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanlı biriyle evlenmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlısıyla evlendiğini görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir